[htmuoljh]
You can build great websites. We can help! Join today and get access to 2651 training videos: Start a free trial!

Get support. At OSTraining, you'll never get stuck. Our team of experts are always here to help

TOPIC: Trouble with RSS feed

Trouble with RSS feed 3 years 2 months ago #60052

  • Polk011
  • Polk011's Avatar
  • OFFLINE
  • No Active Subscription
  • Posts: 73
I thought I had an RSS feed in my blog set up since when I click on the RSS button I installed and do the usual /?feed=rss or just/feed it works fine, but I tried this on my friend's computer and got an error saying "This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below." Out of curiosity I tried it at home and when I'm logged into the blog the RSS link and feed work fine--both for the site and even author pages--but when I opened a new browser where I wasn't logged in I got the same error message. Any idea why this could be happening? The site is: www.thewheelhousereview.com/

Thanks so much
Please become a member of
OSTraining to reply to this post.

Trouble with RSS feed 3 years 2 months ago #60089

  • jmc
  • jmc's Avatar
  • NOW ONLINE
  • Pro Member
  • Posts: 1633
  • Thank you received: 134
Hi
I have just tried it from my end. Windows7 - Firefox. All seems to be working fine. Did you sort the problem.
Regards
Mark
Please become a member of
OSTraining to reply to this post.

Trouble with RSS feed 3 years 2 months ago #60106

  • Polk011
  • Polk011's Avatar
  • OFFLINE
  • No Active Subscription
  • Posts: 73
Weird you're right. I tried it at a different computer w/o logging in and it worked fine in Firefox and IE, but in chrome still got the error message.
Please become a member of
OSTraining to reply to this post.

Trouble with RSS feed 3 years 2 months ago #60174

  • tessa
  • tessa's Avatar
  • OFFLINE
  • Support Member
  • Posts: 4074
  • Thank you received: 144
Polk011 wrote:
Weird you're right. I tried it at a different computer w/o logging in and it worked fine in Firefox and IE, but in chrome still got the error message.

Hi Polk011,

Chrome doesn't have any built in RSS readers, you have to install an extension for your browser, found here:

chrome.google.com/webstore/detail/nlbjnc...bbbdekmmmcbfjd?hl=en
Warm Regards,

Tessa Mero



Follow us on Twitter - twitter.com/OSTraining
Like us on Facebook - facebook.com/ostraining
Please become a member of
OSTraining to reply to this post.
The following user(s) said Thank You: Polk011

Trouble with RSS feed 3 years 2 months ago #60209

  • Polk011
  • Polk011's Avatar
  • OFFLINE
  • No Active Subscription
  • Posts: 73
oh ok that makes sense! Just wanted to make sure our readers who used chrome had the RSS option, but looks like its on them to install that extension. Thanks!
Please become a member of
OSTraining to reply to this post.

Trouble with RSS feed 3 years 2 months ago #60234

  • Nick
  • Nick's Avatar
  • NOW ONLINE
  • Super User
    Pro Member
  • Posts: 23205
  • Thank you received: 609
Great, thanks Paul! We're glad we could be of help! :)

Kind regards,
Nick
Follow us on Twitter - twitter.com/OSTraining
Like us on Facebook - facebook.com/ostraining
Please become a member of
OSTraining to reply to this post.

Trouble with RSS feed 3 years 2 months ago #60244

  • tessa
  • tessa's Avatar
  • OFFLINE
  • Support Member
  • Posts: 4074
  • Thank you received: 144
Polk011 wrote:
oh ok that makes sense! Just wanted to make sure our readers who used chrome had the RSS option, but looks like its on them to install that extension. Thanks!

You are very welcome. I'm glad OSTraining was helpful! :-)
Warm Regards,

Tessa Mero



Follow us on Twitter - twitter.com/OSTraining
Like us on Facebook - facebook.com/ostraining
Please become a member of
OSTraining to reply to this post.
You can build great websites. We can help! Join today and get access to 2651 training videos: Start a free trial!

Arvixe

Welcome to training with a smile :) Created by friendly people all across North, Central and South America.