SPECIAL OFFER: Only $69 for access to everything in OSTraining for 1 year! You save $75!  1
Join today and get access to 1,000's of books and videos. Learn WordPress, Drupal, Magento, Joomla and more! Sign up today!

OSVimeo Bug?

5 years 9 months ago #121015 by nphic
OSVimeo Bug? was created by nphic
Folks,

I'm using OSVimeo to embed videos into my website. I have the video configured on Vimeo to display the Fullscreen button. When place the vimeo URL in my K2 item and view in the frontend, the fullscreen button does not show. The fullscreen button display fine on the Vimeo page. Here is the URL to the video:

vimeo.com/142504566

Is this an issue with OSVimeo? Please let me know how I can resolve this issue.

Thanks,
Joe

Please Log in to join the conversation.

5 years 9 months ago - 5 years 9 months ago #121019 by Valentin
Replied by Valentin on topic OSVimeo Bug?
Hi Joe,

Do you have also OSEmbed installed in that site? If so, change the plugin's order. OSVimeo should be loaded before OSEmbed.

Kind regards,
Valentín

Follow us on Twitter - twitter.com/OSTraining
Like us on Facebook - facebook.com/ostraining

Please Log in to join the conversation.

5 years 9 months ago #121166 by nphic
Replied by nphic on topic OSVimeo Bug?
Valentin,

Sorry! You got catch in my spam filter. Hey. I do not have OSEmbed installed. I am using OSVimeo and OSYouTube. OSVimeo is first followed by OSYouTube.

Thanks,
Joe

Please Log in to join the conversation.

5 years 9 months ago #121172 by Valentin
Replied by Valentin on topic OSVimeo Bug?
Hi Joe,

May I have the url of the Joomla site to see the video embed in action? If you want to share private access, please do it through pro support with step by step details to reach the issue.

Kind regards,
Valentín

Follow us on Twitter - twitter.com/OSTraining
Like us on Facebook - facebook.com/ostraining

Please Log in to join the conversation.

Join today and get access to 1,000's of books and videos. Learn WordPress, Drupal, Magento, Joomla and more! Sign up today!