SPECIAL OFFER: Only $69 for access to everything in OSTraining for 1 year! You save $75! 
Join today and get access to 1,000's of books and videos. Learn WordPress, Drupal, Magento, Joomla and more! Sign up today!

HybridAuth not showing

5 years 11 months ago #117485 by fernangonzalez@gmail.com
HybridAuth not showing was created by fernangonzalez@gmail.com
Hi!

I just completed the Social Media tutorial but I'm not getting HybridAuth to work. I've installed the module and configured the networks, APIs and stuff.

However, it won't show on the website:

- I've added HybridAuth's block to Sidebar First
- I've enabled HybridAuth for Anonymous users
- The default log-in block is also enabled, although I will remove it later as I only want users to create accounts with existing social media accounts
- I've tried adding this to articles and basic pages

How can I fix this?

Thanks!

Best regards,

Fernán

Please Log in to join the conversation.

5 years 11 months ago #117495 by Valentin
Replied by Valentin on topic HybridAuth not showing
Hi and welcome to OSTraining Fernán,

May I have the same access to take a look? Please email to support@ostraining.com - include the url of the forum topic in the message, then reply here

Also, what's a sample link of a page using the module?

Kind regards,
Valentín

Follow us on Twitter - twitter.com/OSTraining
Like us on Facebook - facebook.com/ostraining

Please Log in to join the conversation.

5 years 11 months ago #117516 by Valentin
Replied by Valentin on topic HybridAuth not showing
Hi Fernán,

You missed Libraries API and Token modules. I installed both and enabled for you.
You need to follow the suggestion from www.ostraining.com/courses/session/drupa...cial/logins/install/ at min 0:46

In addition, please double check your settings and follow carefully the guidelines from the trainer.

If you have any question, don't hesitate to ask :)

Kind regards,
Valentín

Follow us on Twitter - twitter.com/OSTraining
Like us on Facebook - facebook.com/ostraining

Please Log in to join the conversation.

5 years 11 months ago #117519 by fernangonzalez@gmail.com
Replied by fernangonzalez@gmail.com on topic HybridAuth not showing
Hi Valentín!

Thanks, I'm trying to follow everything as it's in the video. However, I'm stuck at where he clears the cache, he has a different admin menu than me. What is the instructor using? I can't remember if he mentioned it.

Best regards,

Fernán

Please Log in to join the conversation.

5 years 11 months ago #117533 by Nick
Replied by Nick on topic HybridAuth not showing
Hi Fernán ,

He's using a module called Administration Menu, which was covered in the Better Drupal Administration class. Here's a direct link to the video that shows the menu and how to install it:
www.ostraining.com/courses/session/drupa...administration-menu/

Hope this helps! Let us know if you have any questions and we'll be glad to answer.

Kind regards,
Nick

Follow us on Twitter - twitter.com/OSTraining
Like us on Facebook - facebook.com/ostraining

Please Log in to join the conversation.

5 years 11 months ago #117549 by fernangonzalez@gmail.com
Replied by fernangonzalez@gmail.com on topic HybridAuth not showing
Thanks, Nick!

I'll take that course, it looks very useful :).

I just managed to make the block show, it seems I had checked some settings that prevented the block from showing. Now it's working. Thanks!

Please Log in to join the conversation.

5 years 11 months ago #117550 by Nick
Replied by Nick on topic HybridAuth not showing
Great! You're very welcome, Fernán!

Let us know when you need help with anything else. We're happy to help :)

Cheers,
Nick

Follow us on Twitter - twitter.com/OSTraining
Like us on Facebook - facebook.com/ostraining

Please Log in to join the conversation.

Join today and get access to 1,000's of books and videos. Learn WordPress, Drupal, Magento, Joomla and more! Sign up today!